Oboznámiť účastníkov školenia sa so systémom HACCP – príčiny vzniku, zdroj HACCP - Codex Alimentarius, objasniť si základné princípy HACCP, vysvetliť si dôvody a význam zavádzania systému HACCP, zhrnúť si Slovenskú a európsku legislatíva v oblasti HACCP, charakterizovať HACCP (12 krokov a 7 princípov HACCP), popísať hygienické požiadavky na pracovníkov a prostredie (Správna hygienická a správna výrobná prax), povedať si o úlohách a zmyslu interného auditu HACCP a interného audítora v organizácii.
Pozvánka a prihláška
08.00 – 08.30 Registrácia účastníkov, overenie pripojenia
08.30 – 09.00 Úvod, predstavenie
09.00 – 10.30 Charakteristika požiadaviek HACCP
10.30 – 10.45 Prestávka
10.45 – 12.15 Charakteristika požiadaviek HACCP
12.15 – 13.15 Obedná prestávka
13.15 – 14.45 Požadovaná dokumentácia k HACCP
14.45 – 15.00 Prestávka
15.00 – 16.30 HACCP v praxi, potreba interného auditu
16.30 Záver a diskusia
Zamestnanci potravinárskych podnikov a gastro prevádzok, zamestnanci zodpovední za tvorbu HACCP, pracovníci pracujúci na oddelení kvality.
Ukončenie školenia: Úspešní absolventi obdržia osvedčenie o absolvovaní.
Odborný garant: Ing. Veronika Bánovská, vyštudovala Vysokú školu chemicko-technologickú v Prahe, má dlhoročnú prax ako konzultant a interný audítor v oblasti kvality, BOZP, environmentálneho manažérstva. Taktiež robí poradenskú činnosť v oblasti implementácie štandardov IFS, BRC a FSSC 22000.
V prípade záujmu zašlite prosím vyplnenú prihlášku najneskôr do 20.10.2023 školenia e-mailom na konferencie@ssk.sk, prípadne využite možnosť online prihlásenia.